Lödige Industries
Wachtwoord

Onderhoud-Behoud de waarde van uw installaties

Altijd tot uw dienst

Wij zetten ons in om op basis van uw behoeften en specifieke eisen diverse onderhoudsservices te leveren. Van regelmatige basisinspecties tot complete serviceovereenkomsten, waarbij een Lödige-team dag en nacht in uw vestiging aanwezig is om ondersteuning te bieden op basis van gegarandeerde serviceniveaus.

Onze onderhoudsservices worden geleverd door ervaren technici op basis van serviceniveaus, die overeengekomen worden volgens uw specifieke behoeften. Lödige-experts nemen de volledige verantwoordelijkheid op zich voor de prestaties van uw materiaaltransportsystemen en hun toestand op de lange termijn. Zo zorgen zij voor minder serviceoproepen en andere ongemakken voor uw huurders en klanten.

 

Met onze uitgebreide ervaring garanderen wij dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost:

  • Snelle respons
Wij identificeren, beantwoorden en prioriteren uw aanvragen direct met een minimale onderbreking van het bedrijf van uw systeem.
  • Uitmuntend in veiligheid
Voor elke installatie die wij onderhouden, voeren wij veiligheidscontroles uit volgens de relevante voorschriften.
  • Voorraadalarm
Wij verzekeren dat plaatselijke voorraden van de meest gebruikte reserveonderdelen aangevuld blijven en beschikken over een uitgebreid netwerk van leveranciers van kwaliteitsonderdelen voor uw installaties.
  • Noodhulp
Onze technici kunnen snel naar uw vestiging worden gestuurd om een eventuele noodsituatie direct aan te pakken of uw onderhoudsteam ter plaatse te ondersteunen.