Lödige Industries
Cuvânt cheie

Mentenanţă - întotdeauna la dispoziţia dumneavoastră

Conservaţi valoarea echipamentului dumneavoastră

Suntem dedicaţi obiectivului de a vă oferi o varietate de servici de mentenanţă care acoperă toate nevoile şi sunt concepute pentru a corespunde cerinţelor dumneavoastră. De la inspecţii periodice de bază până la contracte de service rezidenţiale, caz în care o echipă Lödige este amplasată în cadrul facilităţii dumneavoastră 24/7, oferind asistenţă pe baza unor niveluri de service garantate.

Serviciile de mentenanţă sunt furnizate de către tehnicieni experimentaţi conform nivelurilor de service convenite pe baza cerinţelor dumneavoastră specifice. Experţii Lödige îşi asumă întreaga responsabilitate pentru performanţa şi starea pe termen lung a sistemului dumneavoastră de manipulare a materialelor ceea ce rezultă în mai puţine rechemări şi inconveniente pentru chiriaşii şi clienţii dumneavoastră.

 

Utilizând experienţa noastră vastă, ne asigurăm că problema este remediată cât mai curând posibil: 

  • Răspuns rapid
Suntem capabili să identificăm rapid, să reacţionăm şi să prioritizăm cerinţele dumneavoastră cu perturbarea minimă a funcţionării sistemului dumneavoastră.
  • Excelenţă în siguranţă
Efectuăm inspecţii privind siguranţa la fiecare instalaţie pentru care acordăm mentenanţă în concordanţă cu reglementările relevante.
  • Alertă inventar
Ne asigurăm că inventarele locale sunt aprovizionate cu piesele de schimb cel mai des folosite şi dispunem de o reţea vastă de furnizori de piese şi componente de schimb pentru sistemele dumneavoastră.
  • Asistenţă de urgenţă
Tehnicienii noştri pot fi detaşaţi rapid la locaţia dumneavoastră pentru a remedia întreruperile urgente direct sau pentru a sprijini echipa dumneavoastră locală de mentenanţă, după cum este necesar.